12 израелци изнасилиха групово туристка

12 израелци на възраст между 16 и 18 години ще се явят днес пред съда в Кипър, след като бяха обвинени в групово изнасилване на британка. Това предаде “Дейли мейл”.

Предполагаемата жертва е на 19 години. Тя получила медицинско лечение след инцидента в популярния сред британците парти курорт Агия Напа. Инцидентът е станал в хотел вчера около 6 часа сутринта.

Тийнейджърката се срещала с един от заподозрените на парти и се съгласила да отиде в хотелската му стая около 3 часа сутринта. По думите й изведнъж 11 други тийнейджъри влезли в стаята и я изнасилили.

Досега местната полиция не е събрала достатъчно доказателства, за да обвини всички 12 тийнейджъри за нападението.

“Израелците бяха пияни… Сигурни сме, че е била изнасилена”, казват приятели на жертвата, които също присъствали на партито. “Познаваме я, няма как да спи с 12 мъже. Надяваме се, че нападателите ще бъдат наказани”, добавят те.

Адвокатът Нир Йелович, който представлява двама от заподозрените, каза, че 9 от 12-те тийнейджъри отричат ​​да са имали сексуални отношения с момичето.

Само трима от обвинените мъже са признали, че са правили секс с британската тийнейджърка, но и тримата твърдят, че актът е бил желан и от нея.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via