11-годишно момче танцува на сцената на гей-бар в Бруклин

На 1-ви декември 11-годишно момче, облечено като травестит, танцува със сексуални движения на сцената на гей-бар „3 Dollar Bill” в Бруклин, Ню Йорк.

Детето, Дезмънд Наполес, е облечено като Гуен Стефани – пълен травеститски грим, руса перука, включително изрязано горнище – докато танцува на парчето на No Doubt “Like a Girl” и получава банкноти от възрастните мъже, които гледат изпълнението.

Daily Wire видя и потвърждава „пърформанса“ на видео и снимки в социалните мрежи, но избра да не посочва линк към експлоататорския запис.

Пърформансът, качен първо от ютубърът Йозеф Озиа, беше промотиран и от клуба „3 Dollar Bill”.

“Само в Ню Йорк… нощен клуб, който ще ви накара да кажете Уау!!!“, се казва в промоцията.

„С УЧАСТИЕТО НА: Изгряващата легенда от Телевизията ДЕЗМЪНД Е ИЗУМИТЕЛЕН!!! ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖИВО!… Тази сцена, този дансинг, това място… е наше, докато го защитаваме.“

Видео:

Промоционалният текст отбелязва, че бар „3 Dollar Bill” е „собственост и се управлява от куиър хора, които осигуряват безопасно пространство за любов. Ние уважаваме всяко човешко същество, докато това човешко същество също уважава всички около него.“

„Напуснах, след като видях дете да танцува на сцената посред нощ за пари. Това беше в събота вечерта и оттогава непрекъснато се чувствам смутен“, се казва в един коментар с нисък рейтинг на страницата на „3 Dollar Bill” в Yelp.

Други коментатори отбелязват, че клубът има политика за неизползване на мобилни телефони, както се подчертава от Dangerous.com.

„Клубът има странна политика за неизползване на мобилни телефони, но ние искахме да се забавляваме и приехме това. Служителят сложи нашите телефони в затворени калъфи, които можехме да разнасяме из клуба. На влизане ни сложиха печати на ръцете и написаха с перманентен маркер на китките ни номерата и цените на телефоните ни.“, казва друг коментатор.

Също в коментар се казва: „Карат те да си сложиш телефона в заключващ се калъф на вратата, така че да не можеш да го използваш, докато си там. Можеш да си го сложиш в джоба, но не можеш да отвориш калъфа.“

Докато мнозина са отвратени от родителите на Дезмънд заради прекалено сексуалния начин, по който детето се изявява публично, медиите неспирно промотират „вдъхновяващото“ дете-травестит.

Левичарският сайт The Daily Beast излезе със статия от февруари, озаглавена „Ру Пол обича хлапето-травестит Дезмънд. Вие също ще го обикнете. Бясно“.

През юни шоуто Today промотира свръх-сексуализираното дете: „Вижте 11-годишното дете-травестит, което завладя социалните мрежи с вдъхновяващо послание“, е заглавието на видео-интервюто с Дезмънд.

Видео:

„Наистина е прекрасно да бъдеш в светлините на прожекторите, защото получавам толкова много подкрепа и съм вдъхновение за толкова много хора, което е една от най-важните ми цели“, казва Дезмънд пред The Daily Beast.

„Харесва ми славата, и да помагам на ЛГБТ общността да се борим за нашите права.“

Когато Дезмънд е само на шест години е сниман в музикален видеоклип с травестити и с победителя от шестия сезон на травеститското шоу на Ру Пол Drag Race Jinkx Monsoon.

В четвърти клас детето е използвано в кампанията на ЛГБТ, като държи реч на гей прайда в Ню Йорк през 2017.

Въпреки че Дезмънд казва пред The Daily Beast, че семейството му не получава пари от неговите травеститски начинания, изглежда родителите се ориентират към печалбата (ако не са го направили вече).

„Текущите проекти“ на Дезмънд са регистрирани на DesmondIsAmazing.com и включват линия облекло специално за „деца-травестити“, наречена Haus of Amazing.

The Haus of Amazing е първата и единствена къща за травеститско облекло специално за деца-травестити, които правят изумителни травеститски превъплъщения. Продължавайте да следите как създаваме тази положителна, насърчаваща и безопасна он-лайн общност за всички деца-травестити, за да могат да се свързват помежду си, да споделят снимки, видео и т.н. Очаквайте подробности! Включете се и общувайте с фейсбук групата Haus of Amazing. Последвайте Haus of Amazing в Туитър, Инстаграм и You Tube. Просто потърсете Haus of Amazing, за да намерите тези акаунти.

Момчето работи и в списание, наречено The Amaziest Magazine, „насочено към LGBTQ- младежта“ и подготвящо пускането в свой YouTube канал на нови видео-серии с името „Да бъдем изумително истински с Дезмънд е Изумителен“.

В секцията за „бъдещи проекти“ на сайта на Дезмънд се съобщава, че момчето планира да създаде линия гримове за деца-травестити.

Посетителите на сайта са поканени да попълнят формуляр за „всички поръчки и запитвания“, макар че на „Представяне“ в сайта пише „няма“.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via