fbpx

100 милиона долара и Владимир Кличко се завръща!

672

Владимир Кличко ще се завърне на ринга, ако DAZN покачи офертата си на 100 млн. долара.

Това обяви неговият брат Виталий, който смята, че 43-годишната украинска легенда е в отлична форма, дори по-добра от тази по времето, когато се състезаваше, пише Sportal.bg.

Владимир Кличко свали ръкавиците след загубата от Антъни Джошуа през 2017 година, но сега е готов да се боксира отново. По-думите на Виталий това няма да е най-добрият сценарий за 43-годишния Владимир.

“Според мен той няма какво да доказва като боксьор. Той влезе в историята като един от най-великите. Мисля, че завръщането му няма да бъде печеливш сценарий. Но само той може да реши. Най-важното в живота не са парите, а здравето”, заяви Виталий Кличко.

Виталий подчерта, че неговият брат не се нуждае от пари и няма да загуби нищо, ако откаже да се върне на ринга.

“Едно е сигурно, каквото и решение да вземе, аз ще го подкрепя на 100%, както винаги съм го правил. Мисля, че парите са важни в живота, но на Владимир не са му необходими, той се е погрижил за това. Той спечели много като боксьор, направи добри инвестиции и развива успешна кариера след оттеглянето си от бокса. Парите не са неговата мотивация.”

Виталий обаче разказа за свой разговор с брат си, който, въпреки че не смятал финикийските знаци за своя цел, бил склонен да се върне на ринга, ако може да направи добри пари.

“Когато стана известно, че DAZN му предлага 40 млн. долара, за да се боксира отново, той ми заяви, че това не го интересува особено. Когато след няколко седмици офертата беше покачена на 80 милиона, той ми каза, че това не е предложение, което ще промени решението му. “Може би ще си помисля, ако офертата е 100 милиона”, споделил му Владимир.

Въпреки притесненията на Виталий за евентуалното завръщане на брат му на ринга, той оценява добре физическата му форма и споделя, че Владимир тренира всеки ден.

“Ако той свали ризата си, всички ще видят, че изглежда дори по-добре от времето, когато се боксираше. Владимир е в страхотна форма, сякаш е прекарал в сън 100 години”, коментира Виталий Кличко.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x