fbpx

10 разказа за изневери от първо лице

3 827

Изневярата е ужасно нещо.

Колкото и хубаво да изглежда в един момент, трябва да се замислиш над това, че ще нараниш половинката си. Има много хора, които се отдават на желанието и го правят, а след това съжаляват.

Има и такива, които не съжаляват. Какви са били причините на тези 10 човека, които смятат, че е било правилното нещо, можеш да разбереш в следващите редове:

“Преломен момент”

“Бях във връзка с най-лошия човек на света. Не познавам друг такъв. Той ми беше изневерил няколко пъти. Останах, защото цялото ми самочувствие го нямаше. Исках да се разделим, но вярвах, че той е най-хубавото нещо, което мога да имам. Скоро един приятел започна да ми показва, че има интерес към мен. Излязохме за няколко питиета, което завърши със секс. Ако не беше той, нямаше да се сетя какво е да бъдеш желана и да те ценят. Това момче ми показа, че заслужавам повече. Без него нямаше да събера кураж, за да се разделя с половинката ми. А какво стана с приятеля ми ли? Сега сме много добри приятели.

“Не съжалявам за нищо”

“Изневярата ме накара да осъзная, че на гаджето ми въобще не му пукаше. Той искаше да е повече с приятелите си, отколкото да е с мен. Когато му кажех, че ще излизам с момчета, той просто ми пожелаваше да си изкарам добре. Стигнах до момента, в който една вечер отидох до Канада с едно момче. Казах му още преди да се случи, а той дори не реагира. Тогава разбрах, че ми трябва промяна. Скоро срещнах бъдещия ми годеник и скъсах с него. Не съжалявам за нищо.”

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ИСТОРИИ ТУК!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x