Цяла София говори за този абитуриент (СНИМКИ/ВИДЕО)

Абитуриент от София се превърна в истинска атракция в мрежата. Снимка, запечатали нетрадиционното возило, с което випускникът пристигна на бала си, се радва на огромна популярност в мрежата.

Кадърът е направен навръх 24 май пред Народния театър „Иван Вазов”. На него се вижда гордият зрелостник, който позира доволно пред старата си „Лада”. За да изглежда всичко още по-атрактивно, возилото на абитуриента е облепено с вестници.

„Аз съм възхитена от креативността на този млад човек, който беше помислил за всичко за да бъде наистина ефектно неговото представяне в тази наистина вълнуваща част от живота му – завършека на един весел и емоционален период от житейският му път! На добър час на всички бъдещи студенти”, пише в един от коментарите авторката на поста, който се появи във фейсбук групата „Забелязано в София”.

„Браво, младеж! Оригинално, супер си!”, „Евала на момчето ,не парадира с положение, а определено знае как да се забавлява , много хейтъри ще срещне но адмирации” и „ С Мердесец и БМВ ВСЕКИ може, С това НЕ може всеки. Оригинално, са само част от коментарите, които и към този момент не спират да валят в мрежата.

Видео, запечатало зрелищното присъствие на момчето пред Народния театър, можете да гледате ТУК.

Следвайте ни в социалните медии