Ужасяващата история на невръстните проститутки в Кения

Колкото по-далече са от столицата на Кения, толкова по-добре е за секс-туристите. Много километри пясъчни плажове, океан и никакви табута. Момбаса е истински рай за тези, които жертвите на сексуална експлоатация биха искали веднага да изпратят в ада.

Имиджът на Кения се създава от хотели от среден клас. Европейците, чиято възраст е преминала 50 и повече години, се срещат там с кенийки, чиято възраст уж е преминала 18 години. Така уж се спазват всички правила в играта на любовта.

Но това е само на пръв поглед … Тези момичета са елитът на кенийския секс бизнес.

Таксата от $ 10 е само началната цена, след което те могат да повишат цената в зависимост от това дали туристическият сезон е висок или нисък. Всички те са от най-бедните райони на страната, където изобщо няма работа. Има проститутки от по 14 години или 15, въпреки че момичетата изглеждат много по-възрастни. Детската проституция е навсякъде…

Момичетата се оказават в това положение, защото основният проблем в Кения е бедността, наистина много високото ниво на бедност. Родителите не се интересуват от децата, те не се грижат за тях и така дъщерите са принудени да напуснат семействата си. Има много малки момичета, които се занимават с проституция, благодарение на което могат да плащат за храна и дрехи.

Майката на това момченце е само на 14. Тя е принудена да го упоява, за да може да ходи на работа.

Въпреки факта, че в Кения активно се откриват фондове и помощни центрове за такива момичета, днес проблемът остава нерешен и такива проститутки активно работят на улицата.

Най-тъжното в тази история е, че тези млади момичета забременяват и имат деца, които ги чака същата съдба.

Следвайте ни в социалните медии