Тормоз от брат полицай сринал обесилият се земеделец Добри

Тормоз от брат полицай е сринал земеделецът Добри Симеонов, който се обеси вчера във врачанското село Фурен, научи агенция BulNews.

До трагедията се стигна, след като предишната вечер с негов приятел обиколиха болницата, Психото и полицията в опит да му бъде оказана психологическа помощ. След като никой не му обърнал внимание, той се е прибрал в селото и в четвъртък сутринта се самоубил.

30-годишният мъж има сестра и двама доведени братя от първия брак на баща му Симеон. Възрастният човек починал внезапно преди около година и синовете от предишното му семейство започнали да настояват да се разпродаде техниката, животните от стопанството и имотите, за да си разделят парите. По-големите деца живеят в София и са напълно обезпечени с жилища от покойника. В същото време от поне 15 години самоубилият се мъж се занимава със земеделие и помага на баща си във фермата.

Добри и сестра му Първолета Радославова обаче настоявала да запазят бизнеса на баща си и затова от доведените им братя започнал натиск над тях за ликвидирането на стопанството. Радославова твърди, че най-енергичен в притискането бил Евгени Симеонов, който работи като полицай в столицата.

За кратко време напористият мъж, благодарение на връзките си, запорирал всички банкови сметки на Добри, взел му джипа и блокирал земеделската му техника. Стигнало се дотам, че останал без пари и машини, той не успял да засее земите си и започнал да се притеснява за животните, които гледа. Именно това го довело до психическия срив, тъй като не виждал с какво ще ги храни и как ще запази семейното стопанство. Първолета Радославова дори директно заяви, че самоубийството трябва да тежи на съвестта на брат им Евгени Симеонов, който е главният виновник за напрежението във фамилията и фаталния изход. По тази причина близките на Добри са му забранили да идва на погребението.

Поклонението пред тленните останки на Добри Симеонов ще бъде в събота, от 12.00 часа, на гробището в село Фурен.

Следвайте ни в социалните медии