Скрита камера! Млада жена засне всички, които зяпат бюста ѝ (Видео и Снимки)

29-годишната Уитни Зелиг от Ню Йорк монтира малка скрита камера на изрязаната си блуза и се разходи из Манхантън със съблазнителното си деколте на показ. По бюста на младата жена се загледали много мъже, жени и дори куче. Уитни засне лицата на всички, които зяпат в деколтето ѝ и публикува видеото в социалните мрежи като част от кампания за борба с рака на гърдата, пише Daily Mail.

В началото на клипа се вижда как Уитни поставя камерата на разголената си блуза преди да напусне апартамента си. Веднага след като излиза от сградата, гърдите ѝ привличат вниманието на сервитьор, както и на жената, седнала на маса в открития вътрешен двор на близкия ресторант. Разходка из парка ни показва мъж, който се заглежда в бюста на Уитни, докато държи за ръка партньорката си. Жената ревниво също хвърля поглед към съблазнителната млада жена.

Гърдите на Уитни дори карат един човек да се обърне и да се взира дълго в тях. Скирата камера е уловила дори и куче, което изглежда направо влюбено в бюста на Уитни.

Разходката на младата жена през пазара кара челюстта на един продавач да падне, когато тя минава покрай него. Уитни решава да се забавлява в ситуацията и купува два пъпеша, които притиска към гърдите си.

След това тя се отправя към метрото на 14-та улица, където скритата камера на гърдите улавя един мъж, вперил поглед, докато се спуска надолу по ексалатора. Уитни привлича още няколко погледа, преди да слезе от метрото в Таймс Скуеър. Камерата записва погледите на десетки мъже и жени по улиците.

Клипът завършва с важно послание: „Дами, не забравяйте да проверите и собствените си гърди. Ранното откриване на рак на гърдата спасява живот! “

Една от осем жени в Съединените щати ще развие рак на гърдата, според Националната фондация за борда с рака на гърдата, а ранното откриване увеличава шансовете на жените да оцелеят. Майката на Уитни се е спасила от коварната болест и сега дъщеря ѝ започва собствена кампания за повишаване на осведомеността за рака на гърдата и стимулиране на жените да ходят на профилактични прегледи.

Източник: Daily Mail