Седмичен хороскоп за 8 – 14 юли 2019

Предстои ни една динамична седмица. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Състезателният ви дух ще е активен през цялата седмица и ще ви е много полезен на работното място. Докато колегите ви се размотават насам-натам като свободни електрони вие ще успеете да се справите с възложените задачи за тяхно удивление и за радост на шефа. Не е изключено да се опитат да ви прехвърлят собствената си работа. Не позволявайте да се случи.

Използвайте всяка свободна минута за почивка и я организирайте според предпочитанията си. Привлекателни сте, романтичните предложения ще са повече от обикновено. Преценявайте отговорите си, за да не се свържете с някого, от когото след време ще се чудите как да се отървете.

Финансовото ви положение е стабилно. Възможно е да ви върнат пари, които преди време сте дали назаем. Използвайте ги за да разплатите изостаналите си задължения.

Телец

Може би на рождения ден са ви пожелали „от всичко и по много“? Ако е така, то тази седмица ще се сбъдне поне част от пожеланието. Емоциите и работата (а оттам и умората) ще са по много за разлика от почивката, която ще е в ограничено количество. Преживяванията ще са предимно положителни: срещи със стари приятели, присъствие на мили семейни тържества…

В професионален план обаче напрежението ще расте. Работохолизмът нерядко ви вреди, защото натоварвайки се с чужди задължения (особено тия на шефа) подкопавате здравето си.

Не лишавайте близките от вниманието си. Обсъждайте неясните въпроси с тях. Със сигурност ще ви предложат лесни решения, за които до момента не сте се сещали.

Няма да сте на загуба, защото за допълнителната работа ще получите и допълнителни приходи. Използвайте част от тях за дребни покупки, които ще се отразят положително на настроението ви или за забавления, които рядко си позволявате. Прочетете хороскопа за останалите зодии – Тук! 

Следвайте ни в социалните медии