Седмичен любовен хороскоп за 6 – 12 януари 2019

Предстои седмица, в която ще трябва да помислим върху нашата сигурност в любовта и връзката ни. Предстои и лунно затъмнение в знака на Рак. Много рядката връзка на Сатурн и Плутон в Козирог, ще направи невъзможно да игнорираме това, което е време да се промени в живота ни. Какво ви очаква в любовта, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера ще помогне на Овните да видят възможностите в любовния си живот през очите на социалния си кръг. Някои от вас ще поискат и съвет от приятел по любовни въпроси. Може би това, което ще ви кажат няма да съвпада с вашите идеалистични възгледи за любовния ви живот. Всъщност ще може да повишите собствената си стойност и ще си напомните, че вашите странности и качества заслужават да бъдат оценени и да бъдете приемани с тях.

Телец

Представителите на зодия Телец ще се стремят към това да изразят своята индивидуалност и свобода, което ще доведе и до известен хаос в любовния живот. Уран ще окаже влияние върху вашия знак, след като беше ретрограден в продължение на няколко седмици. Ако досега сте се чувствали удобно, това може да се промени. На някои от вас ще се наложи да се освободят от ограничаващи вярвания. Това важи и за необвързаните Телци, които търсят любов. Готови сте на промени в любовния живот, дори на такива, каквито и не сте си представяли.

Близнаци

Ако се намирате във връзка, то тази седмица ще е важна за вас, защото ще се наложи да обсъдите някои неотложни въпроси с любимия човек. Може да се касае за финансови затруднения или пък липсата на интимност помежду ви. Не отлагайте разговорите и споделете своите честни очаквания, за да може да разрешите ситуациите.

Рак

Лунното затъмнение във вашия знак ще се противопостави на Меркурий, Сатурн и Плутон, с влияние към този момент във вашия партньорски сектор. Някои партньорства може да бъдат поставени под въпрос и любовта между партньорите да е изчерпана. Това може да се дължи на трудности, през които сте преминали. Ако започнете новата година с любовен разпад, то знайте, че той е поставил началото си още преди месеци. Тези от вас, които не са изправени пред такива любовни драми, ще изискват емоционалните им нужди да бъдат удовлетворени.

Лъв

Уран, владетелят на вашия партньорски сектор, ще окаже своето влияние. Това ще събуди много любовни връзки. Ако партньорът ви не ви оказва своята подкрепа по някакъв начин, от която имате нужда, то може да се запитате дали да продължите тази връзка. Може да се касае за ваши амбиции в професионален план или ако имате общ бизнес. За щастие, Венера все още е в сектора на вашето партньорство, което може да доведе до мотивация за изглаждане на всякакви недоразумения.

Дева

Има напрежение в любовния живот на Девите и тази седмица то ще се усети. Сатурн и Плутон ще окажат влияние върху вашия романтичен сектор. Ще преразгледате много неща по отношение на вашата връзка или любовта, която все още не сте открили. Напрегнатите аспекти може да ви накарат да станете твърде критични и неспособни да водите дипломатични разговори с любимия човек, което само ще влоши ситуацията.

Везни

Промени очакват Везните в сферата на любовта. Някои обвързани представители на зодията може да се отклонят и да се забъркат в любовна афера. Дори и това да не е характерно за тях. Друга възможност е, че вие и любимият човек сте готови да излезете от рутината на вашите отношения. Това ще ви подейства мотивиращо и да направите интимния си живот по-вълнуващ.

Скорпион

Скорпионите ще трябва да възстановят хармонията във връзката. Възможно е хаосът да настъпи от въпроси свързани с дома, идеята да живеете заедно или да се преместите в друг дом. Компромисите ще са наложителни. Необвързаните ще се радват на положителни емоции в любовта.

Стрелец

Възможно е да се почувствате емоционално изтощени от финансова ситуация, която засяга вас и вашата половинка. Финансови въпроси ще вълнуват и необвързаните Стрелци, които разчитат на себе си за погасяване на месечните си задължения. На тях определено ще им се иска да имат човек до себе си, който да сподели не само любовта им, но и да се погрижи за финансовия им комфорт. Това ще се случи, когато е предназначено. Междувременно оправете финансите си.

Козирог

Лунното затъмнение в сектора на вашето партньорство, сигнализира за емоционална повратна точка за вас и вашата половинка. Това може да е задълбочаване на вашите чувства един към друг, но може и да е обратното. Лунните затъмнения носят светлина по редица въпроси, тези за любовта не са изключение.

Водолей

Венера все още е във вашия знак, което ви позволява да извлечете максимума от нейната невероятна сила. Водолеи, вие сте магнит за любовта, защото се управлявате от планетата Уран. В резултат на това, може да почувствате привличане към нова личност, особено ако сте необвързани. Тези от вас, които се намират във връзка, също ще вземат важни решения, които ще задълбочат взаимоотношенията им.

Риби

Лунното затъмнение няма да подмине и представителите на зодия Риби. То ще засили емоциите, които изпитват към някого. За някои Риби това може да е новина за бременност, което ще добави много щастие във връзката ви. Необвързаните също имат шанс за щастливи промени в любовния си живот, защото може да срещнат своята нова половинка.

Източник: az-jenata.bg

Следвайте ни в социалните медии