Седмичен любовен хороскоп за 19 – 25 август 2019

Тази седмица Венера влиза в Дева, който е най-сдържаният знак на зодиака. Тя ще остане в него до 14 септември. Когато планетата на любовта е в този знак, ще си задаваме въпроси като „Тази връзка как функционира?“, „Какво не е наред във връзката ми и как мога да го поправя?“. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте необвързани, не си стойте у дома, а бъдете по-социални. Венера ще ви окаже своята подкрепа по отношение на любовта, която може да срещнете на различни места. Във фитнеса, при зъболекаря, фризьора… Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония с партньора, но не бива да я приемат за даденост. Любовта се доказва всеки ден.

Телец

Дори и да се опитвате, няма да можете да избегнете любовта, уважаеми Телци. През изминалите дни, Марс се премести във вашия сектор на романтиката и към него тази седмица се присъединява Венера. В тази космическа двойка, любовният ви живот ще стане по-вълнуващ. Отдайте се на приятни моменти с любимия човек. Необвързаните също имат шанс да срещнат своята половинка.

Близнаци

Ако нямате половинка до себе си, това определено е седмица, в която няма да ви бъде скучно и може да очаквате раздвижване по отношение на любовта. Венера ще ви окаже своята подкрепа. Имате шанс за ново познанство. Някои от обвързаните представители на зодията може да се съберат под един покрив с любимия човек. Най-хубавото е, че това ще им донесе щастие.

Рак

Необвързаните Раци да се оглеждат, защото любовта е някъде около тях, някоя специална личност, която веднага ще привлече вниманието им. Ако вече се намирате в сериозна връзка, комуникацията с любимия човек ще върви хармонично. Ще осъзнаете колко е приятно да разговаряте, да споделяте, когато има положителни вибрации около вас.

Лъв

През последните няколко седмици някои от Лъвовете имаха спиращи дъха любовни моменти. Средата на август е период, в който ще осъзнаете какви късметлии сте да имате точно този партньор до себе си, особено ако той е човек, който ви цени, уважава и ви кара да се чувствате невероятно. Това е всичко, което някога сте искали. Отпразнувайте хубавите любовни моменти. Необвързаните също ще се забавляват.

Дева

Най-накрая дойде вашият момент, уважаеми Деви. Венера влиза във вашия знак и ще се задържи там до 14 септември. През това време ще имате големи шансове да привлечете половинка в живота си, ако нямате такава. Любовта и страстта се обединяват, благодарение на Марс и Венера и обвързаните Деви също ще се радват на любовни искри.

Везни

Любовният ви живот е на път да стане по-спокоен. Обвързаните Везни е добре да помислят върху духовната връзка, както и върху евентуални проблемни точки между вас и половинката ви. Периодът е подходящ да поправите някои неща. Възползвайте се.

Скорпион

Венера се премества във вашия 11-и дом, който е свързан с приятелите, запознанствата. Възможно е вашите приятели да се окажат и ваши съветници относно романтична ситуация, в която се намирате, особено ако е свързана с някакви проблеми. Като цяло седмицата ще е спокойна за Скорпионите. Тези от вас, които искат да сложат край на някаква връзка, ще могат да го направят.

Стрелец

Подкрепата на Венера и любимия човек ще ви накара да се чувствате невероятно. Партньорът може да ви съдейства с намирането на нова работа. Друга възможност е той или тя да има бизнес идея, която да реализирате. Всичко звучи хубаво, донякъде романтично и дори може да се влюбите още повече един в друг.

Козирог

Някои от вас планират пътуване в чужбина или дори да поставят своето ново начало в друга държава. Очакват ви добри перспективи. Като цяло седмицата за Козирозите се очертава спокойна, романтична. Обвързаните ще имат едно друго ниво на комуникация с партньора. По-хармонично, изпълващо. Необвързаните също имат шанс за нови запознанства.

Водолей

Необвързаните Водолеи ще се радват на интересни срещи, някой може да се окажат и по-интимни. Ще привличате с лекота вниманието на представителите на противоположния пол. Обвързаните ще се радват на любовни искри и положителни новини свързани с финансовото състояние на любимия човек.

Риби

Рибите ще се вълнуват от въпросите свързани с партньорството. Преди дни Марс се премести във вашия сектор на отношенията и ви мотивира да работите върху любовна връзка. Венера влиза в същата област на вашата диаграма, добавяйки потенциал за постигане на хармония. Насладете се на това, което ви се случва!

Следвайте ни в социалните медии