Ромски лидер определя българите като “сган” по време на незаконна изборна агитация!

Ромски лидер определя българите като “сган” по време на предизборно събрание в созополското село Равадиново. “Българите, говоря за българите, те са сган, която, ще извиняваш, че казвам сган, която мисли за другите само как крадат!”, се чува в клипа, публикуван в социалните мрежи.

“Оттук нататък отиваме в тъмнина. Ако ние утре не мислим за кого гласуваме, ей това детенце, виждате ли го – няма да бъде в детска градина безплатно! Разбрахте ли ме? Ей тези дечица, дето се раждат, няма да имат по 1000 лева”, агитира предизборно мъжът в клипа.

Събранието на улицата е в присъствието на избрания за четвърти мандат кмет на селото и на общински съветник. “5 години общината ви гледа децата, 5 години! Тези 5 години сметни ги в пари, ние имаме повечко деца, това са едно 20 000 лева на едно семейство. Тези 20 000 лева ти трябва да ги дадеш на някого. Трябва да ги изкараш тези пари, а с тези пари ние направихме, погледнете какви къщи!”, казва още водещият във видеото.

Въпреки, че има много сигнали и подозрения за купуване и продаване на гласове в Община Созопол, към момента няма нито един официално подаден в полицията или в ОИК, няма и нито един задържан.

Източник: бТВ

Следвайте ни в социалните медии