Премиерът пита къде е коледната любов

Премиерът Бойко Борисов получи специален подарък от копания за минерална вода. Той веднага показа пред журналисти какъв е подаръкът му и поясни, че това е редно, за да не си помисли, че рушвет му се дава.

Той посъветва всички да дадат на работниците си заплати и бонуси, за да бъдат щастливи.

Припомняме ви, че премиерът премина по новия път Кричим – Михалково с джип, за да види какво е свършено по маршрута и могат ли ТИР-овете вече да се разминават.

„Отпускаме пари за Родопите и Северна България само, стараем се“, каза министър – председателят.

Борисов попита всички, които днес присъстваха на изходната точка на обиколката му къде е коледната любов и разказа как като е минавал през Асеновград министърът на финансите Владислав Горанов се е шегувал със сватбените рокли.

“Сега се оказа, че ще се жени май месец“, каза той и се усмихна на Николай Нанков. „Ще слизаме за рокля“, заяви той на Дани Каназирева.

Сред насъбралите се хора Борисов видя и едно малко детенце, а майката му каза: „Ето къде е бате Бойко“. „Какъв бате съм!“, възкликна премиерът и разказа за неговите внучета. „Моите като се родиха и казаха: „Мислим за име“. Ами мислете, им казах – то и утре ще мислите, за инкасатора за ток, вода“, заяви Борисов.

На журналистически въпрос каква година изпраща България, премиерът Бойко Борисов отговори, че изпращаме една успешна година с голям ръст на икономиката, със стабилни финанси, повишение на доходите. „От папата до Белия дом – най-важните хора в света дадоха оценката си за България“, каза още министър – председателят.

Следвайте ни в социалните медии