Почина бившият приятел на дъщерята на Уитни Хюстън

Ник Гордън, бившето гадже на Боби Кристина Браун, е починал няколко години, след като беше обявен за съпричастен към смъртта ѝ, пише Си Ен Ен.

Годрън е починал в сряда на 30-годишна възраст, а смъртта му е потвърдена от неговия адвокат:

“Макар да не мога да говоря за конкретните обстоятелства на неговата смърт, мога да кажа, че е наистина съкрушително да бъда свидетел на тоталното опустошение, което зависимостта към дрогата причини на група млади приятели, които бяха обичани и имаха огромен потенциал”, казва в изявление адвокатът на Гордън, цитиран от Си Ен Ен.

Преди 5 години, на 22-годишна възраст, след половин година в изкуствена кома, почина единствената дъщеря на Уитни Хюстън – Боби Кристина Браун. Тя беше откарана в болница на 31 януари 2015 г., след като беше намерена в безсъзнание, захлупена с лицето надолу в пълна вана в дома ѝ.

Семейството на Боби Кристина Браун обвини партньора ѝ Ник Гордън за нейната смърт. Те заведоха дело, в което обвиняват Гордън, че е дал на Боби Кристина “токсичен коктейл”, а след това я е захлупил с лицето надолу във ваната.

Списание “Тайм” пише, че Гордън никога не е обвинен по това дело, но е осъден да заплати 36 милиона долара по дело относно неговата съпричастност към смъртта на девойката. Ник Гордън не пристъства на нито едно заседание и автоматично губи делото.

Уитни Хюстън взима Ник Гордън в семейството си, когато той е сирак на 12 години. Тя отглежда него и дъщеря си след развода си с Боби Браун през 2007 г., но никога не го осиновява наистина. След смъртта на Уитни Хюстън през 2012 г. Боби Кристина Браун и Ник Гордън публично обявяват връзката си.

Следвайте ни в социалните медии