Наркотиците в кралското семейство

Неведнъж членове на кралското семейство са били хващани да употребяват наркотици, били те леки или тежки. Дори самият брат на принц Уилям – Хари, преди години редовно бе хващан напушен от папараците.

Още като тийнейджър попада на първите страници на пресата заради употребата на алкохол и марихуана.

Щом членовете на кралското семейство могат да употребяват наркотици, то защо за останалите британци да е забранено, питат се мнозина и изтъкват този факт, като довод за легализиране на марихуаната в Кралството.

Преди 19 години братовчедът на кралица Елизабет II – лорд Фредерик Уиндзор, беше сниман проснат на пода на нощен клуб. Тогава се заговори, че е прекалил не само с алкохола, но и с кокаина.

47-годишният братовчед на Фредерик – лорд Николас Уиндзор – на 18-годишна възраст бе задържан от полицията, докато се разхожда из парк с пакетче с трева в джоба.
Племенницата на съпругата на принц Чарлз, Ема Паркър Боулс, многократно се е лекувала от зависимост към наркотиците.

Гари Голдсмит, вуйчото на херцогиня Кейт Мидълтън, също бе изловен преди години в клуб в Ибиса да се черпи с линии бял прах.

Двамата кръщелници на принц Чарлз също многократно са улавяни да употребяват наркотици не само от папараците, но и от властите.

Единият от тях, Никълъс Начбул, е минал през всичко: от хашиш и екстази до хероин. Другият му кръщелник Том Паркър-Боулз през 1999 г. се опита да продаде доза кокаин на журналист по време на кинофестивала в Кан.

Всеки си има своята тъмна страна и кралските особи не правят изключение.

Принц Хари отдавна скъса с алкохола и наркотиците и редовно посещава клиники за лечение на зависимости, за да оказва морална помощ на лекуващите се там.

Промяната на отношението на Хари към наркотиците и алкохола идва, след като баща му принц Чарлз го води в такава клиника за да му покаже до какво води зависимостта към дрогата и алкохола.

Следвайте ни в социалните медии