Митьо Пищова ще участва в изборите за кмет!

Шоуменът Митьо Пищова ще участва в изборите за кмет на Велико Търново.

„Вярно е, сега съм при едни добри хора в комисията и си подавам документите. Те са много строги, ама справедливи. Оглеждат ми документите отвсякъде, да няма нещо пропуснато. Ама аз съм бетон отвсякъде. Аз съм непробиваем и този път ще спечеля, напук на всичките душмани иза радост на болярите”, закани се Пищова, цитиран от Монитор.

Листата за общински съветници, с която той ще се яви на предстоящите избори е скромна и семейна. Той е водач, а освен него са включени още: синът му Илиян Димитров Маринов, който е юрист по образование и братовата му дъщеря Мартина Венциславова Маринова.

„Тя е много умна. Завършила е икономика с отличие в оня университет, хубавия, в Англия, Кеймбридж”, похвали се Митьо. Той се закани, че този път на изборите прошка и милост за никого няма да има и че ще прегази всички останали конкуренти наред като валяк.

„Аз съм с пенсионерите, с бедните и с гладните, с онези, които нямат пари за хляб. Ще ме подкрепят старите хора, сираците, хората без пари и без работа, нашите братя роми от махалата. Ще има голямо шоу. Ще раздавам кебапчета, кюфтета, лимонада, файтони майтони. Почвам от старческия дом и след това ще минавам по кварталите и по селата, където хората ме обичат, защото съм един от тях, техен брат”, обяви гръмко Пищова. Партията, която го издига е Българско национално обединение. Това е поредната предизборна проява на провъзгласилия се за „любимеца на българския народа”.

През 2003 г. той се яви на кметските избори във В. Търново. две години по-късно бе водач на листата на „Евророма” в Кърджали.

През 2006 г. опита да се яви на президентските избори, но не успя да се регистрира навреме и да събере небоходимите по закон 15 000 подписа. Десет години по-късно обаче, стори това и през 2016 г. участва в изборитеза държавен глава с кандидат за вице, певеца Радо Шишарката.

Следвайте ни в социалните медии