Зов за помощ! Венцислава трябва да се подложи на тройна операция в Турция

Русенка се нуждае спешно от помощ!

Венцислава Маринова Цанкова е от град Русе на 43 години. На вид, като всяка друга жена… а всъщност, тя страда от карцином на матката пост lhr recidiva, запушване на бъбречен канал, засегнат пикочен мехур, притиска бъбреците, засяга седалищната област.

На 31.01.2018 г. тя претърпява първата си операция в град Русе – отстраняване на матката. След операцията е подложена на лъчетерапия два курса по 24 дни с прекъсване от 1 месец.

Направени са и няколко биопсии също в Русе. Тази година януари е подложена и на 4 дни хемодиализа в град Шумен.

На 8-ми април ѝ бе първото посещение в Анадолу Медикъл Център – Турция. От там й дават надежда, че ще живее, но й предстои голяма тройна операция – гинекологична, на дебелото черво и бъбреците.

Сумата, необходима за операцията е на стойност 38 000 Евро. Включва операцията, медикаменти, престой и придружител. Венцислава е набавила половината от стойността за операцията – 20 000 евро има събрани. Има издаден ТЕЛК от 91% за една година. Пенсията й е 220 лева, пари, които не могат да покрият личните й нужди, а какво остава за подобно лечение в чужбина.

Затова ви молим, добри хора и за пореден път се обръщаме с огромната молба към Вас, нека Заедно дарим Живот на Венцислава!

Тази неделя (05.05.) Венци имаше рожден ден! Тя не мечтае за материално, но в случая мечтата й е свързана с това – да заплати лечението, което й предстои, с Ваша помощ!

Нека й подарим един живот без болка, без агония, а с много безгрижни и щастливи дни!

Дарителска сметка:

банка ДСК, клон Русе

IBAN:BG28STSA93000026043795

BIC: STSABGSF

Титуляр: Венцислава Маринова Цанкова

Или чрез платформата HelpKarma

Следвайте ни в социалните медии