Зверска катастрофа на новия булевард във Варна

Трима души са тежко пострадали и са в критично състояние след изключително тежко произшествие вчера вечерта в района на стадион “Спартак” на новият булевард “Левски” във Варна.

Катастрофата е станала вчера вечерта в района на пасарелката на стадион “Спартак”. Според очевидци лек автомобил Пежо, движещ се с изключително висока скорост, буквално се е забил в бетонният стълб на новото съоръжение. От удара колата е смачкана до неузнаваемост, а двигателят ѝ буквално е изхвърчал на метри. Шофьори в социалните групи коментират, че скоростта на Пежото е била 200 км в час, предава местният сайт Нова Варна.

Докато пристигнат спешните екипи, десетки доброволци са гасили пожара, предизвикан в автомобила от удара с подръчни средства, разказват очевидци в социалните мрежи. За да извадят пътниците, буквално се е наложило да бъдат срязани коланите. “Колата се запали и всички тия хора гасиха с пясък и пожарогасители преди да дойдат двете коли на пожарната. Между 10 и 15 мин след тях дойдоха три линейки”, разказва очевидец на трагедията.

По последни данни вследстивие на тежкия инцидент две момчета и едно момиче са в кома в реанимацията на “МБАЛ Света Анна”.

Следвайте ни в социалните медии