Ето на тези зодии им е трудно да изрекат “Обичам те!”

Обичам те.

Две кратки думи, но толкова сложни за изричане.

Особено за някои представители от зодиака.

Козирог

Като един типичен земен представител на зодиака козирогът винаги има цели и е много практичен в действията и емоциите си. Те по подобие на Скорпионите също не губят времето си с мимолетни афери. Държат на сериозността на една връзка и са изключително внимателни към знаците, които им дава техният партньор. Когато видят бъдеще с човека отсреща, те са готови да кажат „Обичам те”.

Скорпион

Скорпионите не са почитатели на промените и предпочитат дългите и сериозни връзки. За тях е правило да останат до партньора си в добро и зло. И макар да са посветени на връзката от самото начало, те никога няма да кажат „Обичам те” преди да са категорични в сериозността на чувствата им и тези на отсрещната страна.

Водолей

Представителите на този зодиакален знак имат нужда от пълна свобода във връзките си, а и извън тях. Повечето от тях предпочитат нестандартните връзки и трудно наричат нещо „любов”, защото ги е страх, че това ще ги постави в окови. Водолеите са готови да пожертват свободата си само за човека, който ще им позволи да бъдат себе си и няма да ги упреква и съди. Едва тогава те са готови да се предадат емоционално, да се отдадат на връзката и да кажат „Обичам те”, много пъти.

Дева

Девите пазят в себе си стремежа към съвършенство, във всяка една сфера на живота, включително и в интимните си връзки. Девите постоянно поставят под въпрос чувствата си. Те ще се въздържат от изричането на специалното „Обичам те”, докато не са сигурни, че вие сте точният човек за тях.

Близнаци

На Близнаците им отнема доста време, за да се отдадат на нова връзка изцяло. Тези представители от зодиака имат склонността да изпадат в сериозно дилеми и често у тях се прокрадва съмнението дали биха могли да намерят някой по-добър за себе си. Близнаците казват „Обичам те” само тогава, когато са напълно сигурни в чувствата си към човека отсреща и са наясно, че могат да се отдадат напълно на връзката.

Следвайте ни в социалните медии