Дневен хороскоп за 2 май 2019

В четвъртък има вероятност да възникне напрежение или стресова ситуация от финансов характер, която по някакъв начин да има връзка с момиче или са млада жена.

Този ден вещае неприятна новина или събитие свързано с мъж над средна възраст.

Днес може да ви изненада възникването на една нова възможност или шанс, за които не сте имали очакване и вероятно дори не сте си мечтали.

За всеки един може да бъде дадено под различна форма, а някои дори може и да го отхвърлят, тъй като не съвпада с това, което искат точно сега.

Днес може да ви зарадва новина свързана с благоприятното лечение и възстановяване на роднина или приятел.

Овен

Днес се поглезете с нещо ново. Може да помислите за освежаване на гардероба ви или закупуването на аксесоари, които да разведрят пролетната атмосфера.

Телец

Днес не оставайте длъжни на някой, който има претенциите, че ви познава много добре. Покажете, че не може да ви настъпват по чувствителните места.

Близнаци

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Близнаците. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Объркани сте емоционално. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Рак

Това е ден, в който ще сте склонни да взимате мъдри решения. Обърнете внимание на важните въпроси, за да постъпите най-разумно.

Лъв

Този четвъртък не си правете излишни илюзии. Оценете трезво с какво разполагате, като ресурси и действайте според наличностите ви. Те никак не са малко.

Дева

Днес може да осъзнаете ваша сериозна грешка. Не губете време във вайкане, то няма да ви помогне. Вземете си поука, опитът ни е безценен.

Везни

Този четвъртък не повтаряйте ничии грешки. Може да се поучим само от собствения ни опит и ничий друг живот не пасва на нашите обстоятелства.

Скорпион

Този четвъртък е ден за усилена комуникация. Дори да не ви се иска сега ще може да научите много нова информация, която да ви е полезна. Ще спечелите и съмишленици.

Стрелец

Този четвъртък може да си пожелаете най-доброто за вас. По това как ще се наредят обстоятелствата ще се види дали исканото, действително е подходящо за вас.

Козирог

Този четвъртък ще ви бъде предоставена друга гледна точка по важен за вас въпрос. Това ще бъде много освежаващо и обогатяващо за вас.

Водолей

Този четвъртък ще ви се наложи да наваксате загубено време. Не мислете за мащаба на пропуснатото, за да не пропилеете още ценни часове. Наложете си да действате активно.

Риби

Този четвъртък е ден за активни дейности в научна област, която е свързана с работата ви. Самочувствието, което притежавате ще ви свърши половината работа, така че си го осигурете.

Източник: Дунав мост

Следвайте ни в социалните медии