Джени Суши с нови разкрития!

Американската журналистка Джени “Суши” Равало не е завела гражданско дело срещу Кубрат Пулев. Кобрата допусна грешка след своя мач срещу Богдан Дину и целуна по устните репортерката.

Инцидентът беше заснет с камера и стана причина за 6-месечно замразяване на боксовия лиценз на българина. В момента Пулев е в Лас Вегас, където тренира и преминава специален курс за сексуално посегателство срещу жени.

„Искам да бъде ясно, че никога не съм завеждала дело. С Пулев никога не сме били приятели. Не съм се съгласявала на целувката. Той излъга цял свят, когато каза, че сме били приятели, докато ме целуваше. Това беше неговият първи мач в САЩ. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача”, заяви тя пред “България днес”.

“През цялото време мълчах. Получавах съобщения от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в инстаграм и слагаше мои хаштагове в нейните постове. Казват, че използвам случая, за да стана известна. Няма да променя нищо, колкото и да говоря. Българите вече имат изградено мнение”

Кубрат Пулев е със спрени права до 23 септември. Той ще се яви на още едно изслушване на 22 юли. Тогава Атлетическата комисия на щата Калифорния ще прецени дали е изпълнил стриктно заръките след скандала с „Целувкагейт”. Кобрата беше директно заплашен, че неговият лиценз може да бъде замразен за още шест месеца, ако не се съобрази със санкциите.

Следвайте ни в социалните медии