Вижте кои са най-печелившите знаменитости в Инстаграм

Футболисти и модели.

Те са основните лица, които световните брандове търсят, за да рекламират продуктите си в Инстаграм.

Скорошно проучване показва и, че именно тези звезди излизат „най-скъпо” на компаниите.

Най-печелившият „инфлуенсър” в социалната мрежа Инстаграм е футболистът Кристиано Роналдо.

https://www.instagram.com/p/B5vuHHAAodt/?utm_source=ig_embed

Състезаващият се за Ювентус португалец е спечелил 47,8 млн. долара само за 2019 г., благодарение на 49 рекламни публикации в профила си в социалната мрежа.

Това означава – средно по 975 000 долара на публикация.

Уеб платформата BuzzBingo се заема със задачата да анализира и да направи класация с хората, които печелят най-много през платформата на Инстаграм.

Кристиано Роналдо категорично води в тази класация, следван от друг футболист – Лионел Меси, който за 2019 г. е спечелил 23 млн. долара от публикациите си в социалната мрежа.

https://www.instagram.com/p/B2g37f6CxCR/?utm_source=ig_embed

На трето място се появява първата жена в списъка – моделът, риалити звезда и инфлуенсър Кендъл Дженър. Манекенката е заработила почти 16 млн. долара от публикациите си в Инстаграм.

https://www.instagram.com/p/B59QoOKD4ab/?utm_source=ig_embed

Сестра ѝ Кайли Дженър е спечелила 3,8 млн. долара от Инстаграм за 2019 г., но с едва 3 рекламни публикации. Това означава, че Кайли е печелила по 1,27 млн. долара на снимка.

Други известни личности, които попадат в класацията са Дейвид Бекъм, Селена Гомес, Неймар, Златан Ибрахимович, Роналдиньо, Емили Ратайковски, Гарет Бейл, Приянка Чопра, Бела Хадид.

Следвайте ни в социалните медии