Вижте какво ще работят Меган и Хари, след като се откажат от кралските титли

За Коледа Меган и Хари не бяха с кралицата. Това беше един от знаците, че ще напуснат кралското семейство. Меган донесе неподчинение – английският двор много трудно го понася. Това заяви в сутрешния блок на БНТ експертът по протокол Мария Конакчиева.

“Не мисля, че Меган ще се върне на снимачната площадка. В Канада Меган и Хари са звезди. Може би те ще заживеят там. Двамата заявиха, че искат да станат финансово независими. Меган беше редактор в списание “Вог” за месец. А има слухове, че Хари вече е поканен в Канада в токшоу”, разкри Конакчиева какви са възможните професии на кралската двойка.

“Това е първият случай на шести по линията на унаследяване на крал или кралица, който се отказва от титлата си”, коментира Конакчиева и добави, че Хари винаги е бил любимец на кралицата.

“Хари трудно преживя смъртта на майка си, имаше сложно начало в живота. Да не забравяме, че да си вторият брат или сестра в английското семейство винаги е създавало проблем. Защото те са еднакво възпитани, но единият става крал. И сега просто той си търси мястото. Меган е също момиче с проблеми. В началото на кариерата си, когато се жени за режисьор от Холивуд, после първото ѝ телевизионно участие е едва през 2011 година. А самата казва: нито бях достатъчно бяла, нито достатъчно тъмна, за да играя типични роли”, разкрива експерът.

“Английският народ няма да плаче за Меган. Тя се бореше за първенство, като си съперничи с Кейт”, разкри експертът по протокол.

“Напускането на Меган и Хари от кралското семейство е пореден тежък удар върху кралица Елизабет втора. През 2019 г. тя получи много удари – първо принц Филип катастрофира, след това го хванаха без колан, последва големият проблем с Андрю, свързан с Епстайн, Брекзит, сега мъжът ѝ е в болница”, коментира още тя.

Припомняме, че британският принц и съпругата му обявиха в Инстаграм, че се отказват от официалната си роля на висшестоящи членове на кралското семейство. Британските медии нарекоха този акт Мегзит – игра на думи между “Меган” и “Брекзит”.

“След много месеци на размишления и дискусии, решихме тази година да направим преход, като издигнем нова роля в тази институция. Възнамеряваме да отстъпи от сцената като членове на кралското семейство и да работим, за да станем финансово независими, докато подкрепяме напълно и изцяло Нейно Величество кралицата. Планираме да балансираме времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължаваме да изпълняваме задълженията си към кралицата, общността и нашите патронажи”, посочват Меган и Хари в част от съобщението.

Следвайте ни в социалните медии