Бившата на Слави се провали в “Женени от пръв поглед”

Магдалена Ангелова, която преди време стана по-известна като голямата любов на Слави Трифонов, отколкото с работата си като психолог, се превърна в трън в очите на зрителите, пише Hotnews.bg.

Тя е психологът, който трябваше да дава съвети на двойките, решили да се оженят на сляпо в предаването „Женени от пръв поглед”, но претърпя ужасен провал с бракосъчетаните през този сезон.

В коментарите си в социалната мрежа феновете на шоуто са категорични, че не само Маги, но и останалите нейни колеги “трябва да си скъсат дипломите”. Зрители нападат още Ангелова, че се е грижила много повече в предаването да се видят краката ѝ и дългата ѝ коса, отколкото личното ѝ отношение към двойките и уменията ѝ по психология. На особен присмех е подложено и участието ѝ в последния епизод, в който тя седеше на неестествено висок стол срещу двойката от Светлозар и Таня, които ѝ обявиха решението си да се разведат.

Шегобийци дори предложиха Маги да се качи на полилея, за да вижда отвисоко и по-ясно проблемите на прясно бракуваните. Други се възмутиха от отношението ѝ към един от участниците – Светлозар. „Магдалено, ти не си психолог, след като не можеш да видиш явната вербална агресия на жалкия и нагъл комплексар Зари”, пише зрителка. Друга пък отива по-далеч и директно казва, че тя е „много зле”.

Ангелова пробва късмета си в телевизията още миналата година, като даваше съвети в БТВ и демонстрираше близост с Мариана Векилска. Явно иска да прави кариера на екрана, но засега зрителите не са на нейна страна.

Следвайте ни в социалните медии