fbpx

Явор Захариев е имал хероин в кръвта си, когато е издъхнал!

„Певецът Явор от „Гравити Ко“ е имал хероин в кръвта си, когато е издъхнал. Физико-химичната експертиза, изготвена от ВМА на база проби от косми, кръв и черен дроб, показала, че изпълнителят системно в последните три месеца поне е използвал наркотици. Това заяви пред в. „Телеграф“ говорителят на Софийската районна прокуратура Невена Зартова.

Тя беше категорична, че няма данни за насилие върху Явор Захариев.

През уикенда сестра му Рая написа пост във Фейсбук профила си, в който твърди, че брат ѝ е бил пребит и е умрял от раните си, както и че е бил чист от наркотици. Медицинските експертизи обаче опровергават думите ѝ.

Явор Захариев беше открит в началото на месеца в безпомощно състояние и с отекли и подути крайници. Носът му бил разбит от падане. Първоначално имаше предположения, че е бил пребит, но те бяха опровергани от лекарите в „Пирогов“. Малко преди да изпадне в кома, вокалистът на „Гравити Ко“ е бил посетен от разследващи. Със знаци им е отговорил на въпроса „Бит ли си“ като категорично е обявил: „Не“.

Предстои медиците от „Пирогов“ да направят обобщената съдебномедицинска експертиза, в която ще има пълният набор от изследвания. Още приживе медиците обявиха, че бъбреците на пациента са тотално отказали, а сърцето му било много уголемено.

Причина за смъртта на Явор Захариев е болестно състояние – сърдечна недостатъчност, бъбречна недостатъчност и кръвоизлив, показват данните на медиците.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x