fbpx

Шокиращи подробности за убиеца от Костенец

Старши комисар Николай Спасов от ОДМВР – София обясни, че тази вечер са получени два сигнала. Жена се е обадила около 20 часа вечерта, за да заяви, че е забелязала мъж, отговарящ на описанието на Стоян Зайчев, заподозрян за убийството на жена си в Костенец. Униформени моментално пристигнали на мястото и дори го обходили с дрон. Уви, от него нямало и следа.

„Получихме и втори сигнал около 00:00 – 1:00 през нощта. В Долна Баня деца са видели човек, който се е насочил към необитавана къща. Колегите веднага са отишли на мястото, но отново не са намерили нищо“, заяви Спасов пред Нова тв.
„Работим по основните версии. Мислим, че е около града и община Костенец – или в изоставена сграда или предприятие“, добави експертът.

„Може да е в землището на общината. Проверява се всяка пресечена местност. Надяваме се всеки гражданин да ни подава сигнали“, заяви Спасов.

„Тези четири дни работихме доста по поведението му. В годините назад е бил активен и е създавал доста проблеми. Полицията го познава добре. Престъпленията му са свързани най-вече с кражби на автомобили и от жилища. Има изграден много тесен кръг от приятели. Близките му приятели са 4 човека, с които поддържа контакт. В последната година не е имал мобилен телефон. Съзнателно е отказвал да има такъв. Това не е нещо естествено. Доста труден и асоциален е. Не е харесвал публични места и заведения“, заяви Спасов.

„Той е човек който познава местността и е израснал тук. Потърсили сме помощ и от ловните дружинки в района“, призна още той.

„За съжаление нямаме конкретно място, където да сме видели леговището му или въобще нещо, което да ни говори, че сме били в обект, където е бил той“, каза той.

Според приятелите на Стоян е малко вероятно този човек да се самоубие, но ще се крие до последно.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x