fbpx

Цеци Красимирова и бъдещият ѝ съпруг вдигат сватба в ренесансов дворец (СНИМКИ)

Сватба в ренесансов дворец от 19 век готвят Цеци Красимирова и бъдещият ѝ съпруг Майкъл Струмейтис, пише trafficnews.bg.

Tе са избрали за специалния ден на 12 май дворецът Finca Mas Solers – едно от най-добрите места в света, където да си кажете заветото „ДА“.

Кумове на бохемското семейство ще бъдат собственичката на салони Магама – Вили Боршукова и нейният съпруг Тони Тодоров.

Дрескодът на тържественото събитие ще бъде дълги бални рокли за дамите и костюми за господата. До момента, за голяма част от тоалетите на Цеци се грижи топ стилистът Стоян Апостолов – Стоянски, но дали и сватбената рокля на българската модна икона ще бъде негово дело, все още не е известно. Платът за сватбения тоалет е доставен от Индия, специално за случая.ь

Припомняме, че преди няколко дни, Цеци Красимирова се забавлява като за последно и събра близки приятелки в столично заведение за своето моминско парти. Всяка от тях имаше украса на ръката си, предвещаваща наближаващата сватба.

 

Известен сред вип персоните в Испания и по света, ренесансовият дворец Finca Mas Solers предлага една наистина уникална обстановка. Дворецът се намира на 30 минути от Барселона и на 5 минути от Ситгес. Големи и елегантни стаи, омайни градини и открити пространства за церемонията превръщат всяка сватба в сбъдната мечта, а за гостите – незабравимо изживяване.

Входът на имението Finca Mas Solers впечатлява с красиви фонтани, а в близост до тях са разположени едни от най-емблематичните пространства на имота – арките.

Елегантни градини и стогодишна маслинова горичка придават още повече романтика на вълшебното място.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x