Трагедия! Ето кои са загиналите с мотор в София! (Снимки)

Родители на 6-месечно бебе и още две по-големи деца са загинали при зверската катастрофа с мотор на столичния булевард “България” към 4:00 часа днес, научихме от TrafficNews.

Христо Тепавичаров, известен с прякор Феята, е карал машината, а отзад е била съпругата му Мария Георгиева – Тепавичарова. Вероятно заради твърде голяма скорост мъжът е загубил контрол и се е забил в мантинелата. Мария е загинала на място, а Христо малко по-късно в болницата, където е откаран с тежки травми от удара. Въпреки усилията на лекарите, той не е имал шансове да оцелее.

Двамата са се оженили на 1 ноември 2016 година, а само преди половин месец са били заедно на море. Малката им дъщеричка се е родила през март.

На 29 август Христо е написал трогателно послание до жена си, посветено на годишнината от първата им среща. Съдбата ще сбъдне само броени дни по-късно и клетвата му, че единствено смъртта ще ги раздели. Ето какво пише влюбеният мъж:

Спомняш ли онзи ден, когато се срещнахме……на онази спирка….. Аз го помня, много добре. От тогава сме заедно. Само 2 години по-късно се врекохме да бъдем заедно в радост и болка, в щастие и тъга, до като смъртта ни раздели. Аз помня, помня добре. Всеки пореден ден, вече 2,5 години, откакто си казахме “да”. Винаги ще бъда до теб, винаги ще те изненадвам, макар и не винаги само положително.

Ще бъда здраво стъпил на земята, за да бъда твоята опора, така както и ти за мен. Каквото и да се случи, ще бъда зад гърба ти, ще те подкрепям и обожавам. Ти си майка на децата ми, но се грижиш и за мен. Прощаваш и преглъщаш грешките ми, макар понякога да не го заслужавам. Ти направи много за мен, а дори нямаш представа. Това е нещо, което остави дълбок белег в сърцето ми. Ти си! Винаги си била и ще бъдеш, любов моя!

На 12 юли Христо е постнал размисли, от които става ясно, че е работи като барман и понякога е доста безразсъден, когато седне на мотора. Ето и монологът му в социалната мрежа с автентичния правопис:

Моторист съм майко,от онези безмозъчните дето ни избиват ден след ден… Дето караме мотори на изплащане за по хиляда лева… Дето си купуваме каски втора употреба и немски скъсани костюми… Онези който караме на ръба на живота… Онези мотористи майко,които сме нямали мозък и хвърчим по улиците с 200 км онези майко, които сме толкова лоши че когато падне приятел познат или не познат ние се събираме и помагаме кой с каквото може…

Мразят ни майко,мразят ни всички,защото ние живеем, защото нашият живот е на 2 гуми… Но майко те незнаят… Не знаят че под каската аз съм човекът, барманът, кой­то вижда как изневеряват на жените си по дискотеките, който слуша техните истории и им дава съвети,който търпи отайката на обществото… Не знаят майко не знаят че имам приятелка която всяка вечер ме чака да се прибера… И ти майко всеки ден ме проверяваш дали съм жив и здрав…

Не знаят майко незнаят защото загубихме човечността си… Кажи ми майко с какво са повече те от нас… Тези който ни избиват по пътя с колите купени от родителите им… С какво майко… Аз съм моторист,но под каската и аз съм един от тях,може би малко по-добър!!!

В своя коментар за откровенията на своя любим Мария напомня, че той наистина прекалява със скоростта: Много е хубаво, но хвани коригирай малко скоростта… мен ме возиш с 280, не знам как така реши 200 да напишеш.

Следвайте ни в социалните медии