fbpx

Това са най-самотните зодии, всички ги избягват!

1 022

Някой от великите умове някога е казал, че приятел е този човек, който знае всичко за теб и въпреки това не спира да те обича. По света живеят около 7,7 млрд. души. Въпреки това феноменът самота продължава да съществува и да буди тревожност в обществото.

Защото, колкото и тъжно да звучи, има хора, които не могат да се похвалят с приятели. Те имат само познати, пред които, за съжаление, не могат да разкрият душата си и да споделят най-съкровените си тайни.

Лъв

Представителите на този зодиакален знак не могат да се сближават с хората. Те се отнасят много лошо с околните и са убедени, че хората трябва да проявяват интерес към тях, а след това те ще решат с кого да общуват, с кого да се сприятелят и кого да игнорират високомерно.

Те никога не се стремят да установят контакт и да завържат разговор първи. А околните са скептично настроени към арогантността им и се съгласяват да поемат риска и да се сприятелят с тях, само ако това ще им донесе някаква полза.

Може би и заради това около Лъвовете често се навъртат мними приятели, които искат да извлекат от дружбата си максимален личен интерес.

Дева

Девите нямат приятели. Те могат да имат само познати, другари и съратници. Представителите на тази зодия не допускат хората твърде близо до себе си, не защото не знаят как да бъдат приятели.

До своя свят могат да допуснат само роднини и то само на прага му. Те просто не вярват, че някъде съществува човек, на когото могат да се доверят.

Пред вратата на Девите винаги има много народ. Защото те притежават всички качества, необходими за силно и вярно приятелство.

Скорпион

Ако Скорпионът има верен и предан приятел, това в никакъв случай не е негова заслуга. Всичко се дължи на човека, решил да жертва живота си в името на приятелството с него, без да иска нищо в замяна. Самият Скорпион обаче никога няма да се отдаде на другаря си с цялата си душа.

Той не е искрен в приятелството. Другарят за него е боксова круша, място за оплаквания и инструмент за манипулиране на околните.

Везни

Приятелите при Везните са дефицит, въпреки че самите те често нямат търпение да започнат ново приятелство.

Представителите на този зодиакален знак смятат, че големият брой приятели е от първостепенно значение за щастието им. В социалните мрежи могат да се похвалят със стотици приятели, но в реалния живот нямат нито един.

Никой не иска да бъде приятел с Везните, защото те са страшно обсебващи. Много малко хора са в състояние да издържат на подобно нездраво любопитство.

Да учиш Везните на приятелство е безполезно. Те не си го представят по друг начин и се обиждат страшно много, ако човекът, когото са назначили за свой приятел, не им се обажда на всеки половин час с подробен отчет за живота си не се справя с общите им дела.

източник: jenata.blitz.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x