fbpx

Тервел Пулев коментира случая с починалия боксьор

За да коментирам случая, трябва да изчакаме резултатите от аутопсията на албанските власти. Има всякакви догадки – бил изпил нещо, в колата му имала виагра. Докато не стане ясно всичко, не мога да коментирам.

Това каза в сутрешния блок на БТВ боксьорът Тервел Пулев, който коментира темата с починалия боксьор Борис Станчов в Албания. „Има практика боксьори да пълнят статистиката на своите противници. Това е практика и не е проблем. За мен трябва да се види как функционира нашата система, за да не се стига до други такива инциденти. За мен е прецедент някой да се бие с чужда карта. Такова нещо чувам за първи път. За мен е пълен абсурд мениджърът му да не знае. Всеки се качва на канатара и си показва личната карта. Хората, които са пътували с Борис Станчов, са знаели за тази измама. Няма шанс да не са знаели, че има подмяна на самоличността. Той е влязал в Албания със своята лична карта и изведнъж на кантара представя друга“, обяви Пулев.

„Има възможност и медицинското му да е подменено. Бях в прокуратурата и видях медицинското. Един единствен лекар е подпечатал всичките прегледи. Това ми звучи малко като – Докторе, ето ти 100 лева и направи медицинското. От прокуратурата ме извикаха в качеството ми на експерт, защото и за тях това е нещо ново. Със сигурност трябва да има затягане на правилата и по-строг контрол. Пак ще повторя, че трябва да излезе експертиза за смъртта на момчето и тогава ще можем да коментирам цялостно. Всичко друго е догадки. Трябва да има причина за неговата смърт“, добави Тервел Пулев.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x