Съпругата на Милен Цветков проговори за първи път след трагедията!

За първи път след трагедията с Милен Цветков проговори единствената му законна съпруга.

Става въпрос за Йорданка Начева. Двамата имат дъщеря – Калина.

Припомняме, че Цветков загуби живота си след брутална катастрофа, когато дрогираният с коктейл от наркотици Кристиан Николов се вряза в колата му навръх Великден.

Със съдействието на ген. Мутафчийски, в средата на миналата седмица Начева и дъщеря й се върнаха от Нидерландия, където живеят, за да организират погребението на водещия.

Ето разтърсващите думи на Йорданка Начева в негова памет:

“Животът след загубата на Милен – бащата, приятелят, силният глас на истината. Парченца от всички нас са разбити и изгубени завинаги. За да продължат напред неговите деца се изправят пред предизвикателството да изградят своя свят отново. Да се научат как да живеят без неговото присъствие и любов, вдъхновеност, смях, постоянно търсене на истината и доброта.

Присъствието на гняв е разбираемо в момент на внезапна и съкрушителна скръб, но по-важни са любовта, добрината и състраданието, което неговите деца усещат в сърцата си от всички в този момент. Тази любов е истинската същност на българите. И неговите деца я усещат! Те бяха заедно в минутите, в които можеха да се сбогуват с него, заобиколени от техните най-близки. Бих искала дълбоко да благодаря на всички, които направиха тези моменти възможни.

Неговите деца ще имат нужда от помощта и подкрепата на всички нас и занапред, за да могат да продължат да растат с ценностите, в които той ги възпитаваше, да продължат неговия път и да съхранят най-добрите спомени и светлина в сърцата си. Призоваваме всички да изпращат добра енергия и помисли към Милен, за да помогнат в пътя на душата му. Сбогом, с тъга, много обич и преклонение пред светлата ти памет. Мир на душата ти”.

Следвайте ни в социалните медии