Снахата на Ванга разтълкува пророчествата ѝ за 2020 година

Началото на всяка година е свързано с очаквания и прогнози, а наред с тях започват и предсказанията. През седмицата излязоха информации за пророчества на баба Ванга, според които две дати от новата година – 22.02 и 22.12 щели да са съдбовни за човечеството.

В специално интервю за NOVA снахата на Ванга – д-р Здравка Методиева, обяви, че всички новоизлизащи предсказания на пророчицата са по-скоро измислица. Тя посочи, че Ванга никога не е била конкретна с дати и години, а само е посочвала периоди и е назовавала събития без да ги обвързва с точни дни и часове.

“Когато тя се разболява от много тежко заболяване – пневмония с плеврит, и е на смъртно легло, вратата се отваря. В стаята влиза конник, огрят в блажена светлина. Той й казва само – започна се, от утре войната започва, ще кажеш на хората и ще седиш тук, ще гледаш на запалена свещ и ще казваш кой убит, кой ще се върне от фронта, кой загинал, кой жив. При което тя му отговаря: “Как ще казвам, аз не мога да го правя това”. Той й отговаря: “Аз ще бъда до теб винаги и ще ти казвам какво да говориш на хората”, разказва Методиева.

“Нейните предсказания нямат определена дата – 2020 г. ще се случи това. Такова няма Тя казваше – времето е едно. Има време, времена и голямо време”, споделя Методиева.

“Каза, че унгарска апаратура ще засече сигнали от Космоса на извънземни. Ние я питахме кога ще стане това? След 300 години, значи трябва да броим, примерно от 70-те години, още 300. Или повече, или по-късно от 70-те години, за да разберем кога долу-горе е станало”, каза още тя.

“Когато се срещнаха Рейгън и Горбачов, и започна т. нар. разоръжаване и затопляне на отношенията между Америка и Русия, тя каза: “Сега е велик момент, че те се срещнаха. Но ще изтече много вода още, когато ще дойде Осмият и ще подпише. И ще настъпи мир на Земята за 1000 години”, спомня си едно от предсказанията на пророчицата Методиева.

“1979 година беше посетена от Людмила Живкова. Тя й задава въпрос за Русия. Ванга каза, че Русия ще бъде велика, най-великата сила в света, но това няма да се случи скоро. И тя я пита кога? И тя казва, след 60 години, значи тука конкретно отговаря, но не казва годината. Значи ние сега трябва да смятаме 1979 плюс 60 – кога се пада”, разкрива още тя.

“Тя беше много весел човек, но като се преумореше ставаше много остра, груба. Особено когато се нарушаваше реда при гледане. Ако някой дойде по-рано, пререди другите, тя не ги пощадяваше, обиждаше тези хора. Връщаше ги. Това беше повод да стане обиск през 1975 г. Защото върна една приятелка на един от министрите и той за назидание нареди да направят обиск.

Къщата се преобърна. Тя беше подготвена да бъде интернирана в друг град, дрехите и бяха готови да се раздадат на домове за сираци. Просто изведнъж улицата пред къщата и Рупите – всичко опустя, никой нямаше. Тогава тя от страх, че ще бъде интернирана, малтретирана от милицията, потърси помощ от Людмила Живкова. Точно тогава се зароди тяхното приятелство”, разказва снахата на Ванга.

“Аз съм описала нейното състояние на транс. Много учени го омаловажават, но когато тя изпадаше в транс, това не беше епилептичен припадък. Аз гарантирам като лекар, защото съм я виждала в това състояние. В този момент тя правеше предсказания. И след като излезеше от това състояние, винаги питаше какво е казала”, обясни Методиева.

Тя си спомня как Ванга е описвала мъртвите хора. Разговаряла е с тях, без да предизвиква тази среща. “Като я питахме има ли прераждане, тя казваше, че не знае какво е това прераждане. Но тук на Земята от човека остава една искра, в която е събрана цялата информация за него, за миналото му, за неговите близки и за него самия. Тя казваше, че ако се взрете в небето, бихте могли да ги видите тези частици как се движат, трептят около нас”, разказва Методиева.

Следвайте ни в социалните медии