fbpx

Слави Трифонов: Щедър си ти, Живко, щедър!

379

Шоуменът Слави Трифонов изрази недоволството си срещу инициатива на кмета на Стара Загора Живко Тодоров, която се състои в набиране на средства в помощ на община Париж след пожара засегнал катедралата “Нотр Дам“. Мнението си Трифонов изрази на страницата си във Фейсбук.

Ето и какво написа Слави Трифонов:

“Вчера кметът на Стара Загора Живко Тодоров е обявил кампания. Кампания, в която Община Стара Загора ще набира средства, за да подпомогне община Париж след пожара на катедралата „Нотр Дам“. Няма лошо, хора сме, трябва да си помагаме. Но…

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров е българският Анри Пино. Анри Пино дава 100 милиона лични средства, а Живко Тодоров събира пари от гражданите, които са го избрали. Щедър си ти, Живко, щедър!

След като вожда на Живко – Бойко Борисов, обяви, че България е готова да помогне на Франция, сега и Стара Загора ще помага на Париж. Тук българският народ има поговорка – “Видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала крак”. Само дето у нас и волът е жаба…но както и да е.

И въобще – това Стара Загора и България да събират пари за Париж и Франция е все едно Сомалия да събира пари за храна за Англия, защото ги чака глад след Брекзит“.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x