Седмичен любовен хороскоп за 8 – 14 юли 2019

В началото на седмицата Венера и Уран ще се свържат по начин, който ще накара някои представители на зодиака да почувстват пеперуди в стомаха. Но Меркурий, който е ретрограден може да нанесе много обърквания. Ако скоро сте се запознали с някого, не бързайте към спалнята, а го опознайте малко повече. На по-късен етап може да се радвате, че не сте прибързали. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Прекалената ви емоционалност може да доведе до прибързани решения. Това може да са моменти на страст, безразсъдни разходи за любовник, за които по-късно може да съжалявате. Каквото и да правите тази седмица в любовния си живот, ще се почувствате така, сякаш сега е моментът, но след това може да съжалявате. Забавлявайте се, но бъдете разумни, това е ключово.

Телец

Разговор с някого, когото обичате или харесвате, ще доведе до нещо наелектризиращо! Най-накрая и двамата сте готови да споделите своите силни чувства. Необвързаните Телци може да попаднат в интересна комуникация от разстояние и да получат покана за среща. Кажете да, изглежда обещаващо! Прочетете хороскопа за останалите зодии – Тук! 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via