fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 26 август – 1 септември 2019

Това, което ще трябва да направите тази седмица е да излезете от зоната си на комфорт, за да създадете трайната сигурност, за която наистина копнеете. Венера и Марс ще бъдат в добра позиция към Уран, но ни очаква и новолуние. Как всичко това ще се отрази на взаимоотношенията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В последната седмица на август Овните няма да се вълнуват от романтика. Вниманието им ще бъде фокусирано върху работата, парите, а не толкова върху това, което се случва в личния ви свят. Или казано накратко – работата и личният ви живот не се пресичат. Тези от вас, които имат флирт с колега или шефа си, може да очакват интересна седмица. Възможно е също така колега или приятел да ви запознае с интересна личност, бъдете отворени.

Телец

Необвързаните Телци може да очакват промяна. Новолунието в петък ще се отрази на вашия 5-и дом на романтиката, което ще повиши потенциала ви за нещо специално в любовта. Бъдете активни! В допълнение към новолунието, Марс и Венера също ще ви окажат своята подкрепа, особено ако вече имате любим човек до себе си. Прочетете хороскопа за останалите зодии – Тук!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x