fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 19 – 25 август 2019

Тази седмица Венера влиза в Дева, който е най-сдържаният знак на зодиака. Тя ще остане в него до 14 септември. Когато планетата на любовта е в този знак, ще си задаваме въпроси като „Тази връзка как функционира?“, „Какво не е наред във връзката ми и как мога да го поправя?“. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте необвързани, не си стойте у дома, а бъдете по-социални. Венера ще ви окаже своята подкрепа по отношение на любовта, която може да срещнете на различни места. Във фитнеса, при зъболекаря, фризьора… Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония с партньора, но не бива да я приемат за даденост. Любовта се доказва всеки ден.

Телец

Дори и да се опитвате, няма да можете да избегнете любовта, уважаеми Телци. През изминалите дни, Марс се премести във вашия сектор на романтиката и към него тази седмица се присъединява Венера. В тази космическа двойка, любовният ви живот ще стане по-вълнуващ. Отдайте се на приятни моменти с любимия човек. Необвързаните също имат шанс да срещнат своята половинка. Прочетете хороскопа за останалите зодии – Тук!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x