fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 юни 2019

Тази седмица ни предстои пълнолуние, което ще ни накара да се замислим върху любовния ни живот и текущата ситуация в отношенията. Дълбоки въпроси ще очакват отговори. Звездите ще ни дадат възможност да изгладим недоразуменията. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица за Овните ще има емоционално събуждане относно това дали има динамика в любовните ви взаимоотношения. Дали някои от вас не са били прекалено идеалистични по отношение на определена личност, отказвайки да видите реалността? По-добре е да се придържате към реалността.

Телец

Думите ви ще звучат остро, така че внимавайте как ще ги използвате. Много е възможно половинката ви да заеме отбранителна позиция. Ето защо помислете добре преди да говорите, за да не съжалявате след това.

Близнаци

Пълнолуние във вашия партньорски сектор в понеделник ще донесе малко светлина относно връзката ви. Ако нещата с любимия човек вървят добре, тогава вероятно ще почувствате необикновено ниво на свързване и ангажираност към партньора си. Ще ви бъде лесно да изразявате емоциите си един към друг и може да имате усещането, че тази връзка ще разшири хоризонтите си. Но в случай, че нещата не вървят гладко, няма да можете да игнорирате това, което не ви допада. Прочетете хороскопа за останалите зодии – Тук!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x