fbpx

Първи подробности за зверското убийство в Пловдив

11 491

Любовницата на 56-годишния Йордан, който бе открит вчера мъртъв в Пловдив, е заподозряна за убийството му. Жената е задържана, като тя е нанесла смъртоносния удар с нож в тялото на приятели си, пише „Трафик“.

Мъжът бе открит в дома си в кооперациите в района на Гребния канал. Според съседи той е водил скромен начин на живот и не е имал много посетители. Никой от тях не е чувал шумове или скандали от жилището му. Комшиите на Йордан разказаха още, че той е имал проблеми с алкохола. Често бил забелязван в нетрезво състояние, но не показвал агресия. Половинката му също имала проблеми с алкохола.

По време на брифинга на полицията стана ясно, че причината за убийството е битов скандал. 47-годишната любовница на Йордан е задържана, като тя е нанесла смъртоносния удар с нож в тялото на приятели си.

Двамата са пиели на масата в приземния етаж, където живеели на семейни начела. В един момент започнали спор, който прераснал в скандал. Йордан се ядосал и проявил агресия спрямо жената. Тя пък от своя страна грабнала ножа от масата и го забила в корема на любовника си, съобщи Румен Попов от Окръжна прокуратура – Пловдив.

Той паднал на земята, а 47-годишната започнала да бърше следите от кръв с цел да прикрие уликите. Въпреки това, след като била задържана от полицията, тя направила пълни самопризнания.

Йордан бил кротък човек, спокоен. Когато обаче бил с жената, ставал агресивен и започвали скандали.

47-годишната жена е задържана за 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане за вземане спрямо нея най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори