Пребиха ученичка в Стара Загора

Поредна агресия между деца, този път скандална ситуация се разигра в Стара Загора.

Брутално видео показва как няколко момичета са заобградили своя съученичка и искат да ѝ вземат телефона.

Според сигнала до gospodari.com това са ученички от старозагорската професионална гимназия НПГВМ “Иван П. Павлов”, а грозната сцена се e случила по време на междучасие миналата седмица.

Твърди се, че вероятната причина за скандала е момче. Две десетокласнички, едната от които е и с цигара в ръка, искат от своя съученичка да извади телефона си и да им го даде. След като тя отказва, момичето с цигарата, тръгва към нея, с намерение да ѝ го вземе, а тормозената отстъпва и първа посяга да я удари. Тогава първата се нахвърля върху нея и с изключителна агресивност я бута на земята и започва да я удря ожесточено.

Пореден случай на изключително грозна агресия между деца, заснета от безучастни техни връстници. Този път от Стара…

Gepostet von Господари на ефира (Gospodari na efira) – Official Page am Montag, 2. März 2020

Другото момиче се опитва да я спре, докато тя млати безпощадно падналата на земята беззащитна девойка, но в същото време се смее, а останалата част от групичката снима без да се намесва: “Сбиха се!”

В цялата ситуация присъства и момче, което обаче също не се намесва да ги разтърве, а с безучастен глас отбелязва: “Уби я от бой!”, докато пред очите му десетокласничката продължава да налага с юмруци и шутове момичето.

Най-накрая друга ученичка от компанията отива да ги разтърве, след като побеснялата девойка не спира да рита падналата на земята потърпевша. Двете с другата ѝ приятелка я издърпват настрани, но агресивното момиче така се е възпламенило, че се изскубва от тях на няколко пъти и се връща, за да продължи да рита с крака тялото на момичето, което лежи на земята и плаче.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via