Появи се ексклузивен клип от скандала с Мартин Камбуров! (ВИДЕО)

Легендата на Локомотив Пловдив и футболист на Берое Мартин Камбуров днес в ранния следобед беше освободен от ареста срещу парична гаранция от 1000 лв.

Заради улична свада със служители на общинския паяк, Камбуров беше задържан за 24 часа, след което му бяха повдигнати обвинения за хулиганство и увреждане на чуждо имущество.

Клип е запечатал скандала с общинския паяк, съобщава bTV.

На видеото се виждат свалените скоби на паяка край колата на Мартин Камбуров. Няколко секунди по-късно автомобилът тръгва без скоби. Според прокуратурата, Камбуров ги е повредил. „Обиждал служителите. Държал се агресивно, непристойно. Хвърлял пари по земята. След което се качил на автомобила е потеглил заедно с поставените на него 3 броя скоби.. Скобите са повредени са унищожени – до такава степен, че не могат да бъдат използвани“, заяви Атанас Илиев – говорител на Районна прокуратура-Пловдив.

Видеото може да гледате тук.

Самият Мартин Камбуров отказа коментар. Потърпевш се оказва Стойчо Андреев, който снима с телефона си скандала с общинския паяк пред дома на футболиста. „Гражданска съвест. Реших да заснема, тъй като друг път, когато вдигнат кола, я пускат, след като някой плати. Тоя път обаче ми направи впечетление, че има бурни скандали. Слезна долу Мартин Камбуров и остави парите. 30 лв. – мисля, че в камиона ги постави. Но те не освободиха колата. Между три коли избраха точно неговата да вдигнат…“, казва Андреев.

Стойчо е осъден на 100 лв. глоба, защото уж обиждал общински служители, докато снима, но на видеото не се чуват обиди, а само искане униформеният служител да се легитимира Ако бъде доказана вината му в съда, Мартин Камбуров е заплашен от присъда до 5 години затвор.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via