Полицията издирва трети замесен в убийството на Станка Марангозова

МВР издирва трети заподозрян за убийството на фараонката Станка Марангозова. По оперативни данни бандитът се укрива в чужбина, но се очаква скоро да бъде арестуван и изправен пред съда. Това научихме от три независими източника.

Както медията ни съобщи първа, екзекуцията бе разкрита благодарение на упоритите действия на криминалисти и магистрати от Специализираната прокуратура.

Марангозова бе убита на 10 октомври 2019 година с три куршума в главата.

“Аз променям човешки съдби! Върни ми парите, иначе ще стане лошо”. С тази зловеща реплика Марангозова била предупредена от знаков столичен играч няколко седмици преди да проехтят фаталните изстрели.

Научихме, че полицаите са арестували преките извършители на разстрела Петър и Георги. До момента няма данни те да са съпричастни към други поръчкови разстрели.

“Нейната криминална биография е богата. Назад във времето доста сериозни суми са преминали през нея. Къде легално, къде нелегално”, коментира главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Не е изключено МВР да обяви за издирване и още едно лице, за което има доказателства, че е замесено в убийството на Марангозова.

Следвайте ни в социалните медии