Племеничката на Ирина Шейк я надмина по красота (Снимка)

33-годишният супер модел поздрави по особено трогателен начин своята млада племеничка Ирина Петенкова. Манекенката публикува снимка на профила си в Инстаграм, на която позира с момиченцетов магазин.

Фотографията е направена навръх рождения ден на детето, което навършва 13 години.
Двете държат плюшени играчки на Мики Маус.

“Честит рожден ден, Иришка”, пише Шейк, съпровождайки думите си с емотикони – сърца.

Потребителите в интернет също поздравяват момиченцето и отбелязват красотата му, предричайки блестящо бъдеще на племеничката. Някои дори коментират, че детето е надминало в красотата си прочутата си леля.

13-годишната Ирина е дъщеря на Татяна Петенкова – по-голямата сестра ва Шейк, която се омъжва млада и не става модел, защото смята, че е прекалено ниска.

Моделката пък обожава племеничката си и често публикува в мрежата техни съвместни снимки. Това е дотолкова често, че се намесват и хейтъри.

“Не ми харесва, че показваш повече снимки на Ирина, отколкото на дъщеря си Лея. Това явно означава, че те вълнува по-малко нейния живот. Или, означава ли, че обичаш повече племеничката си”, пита един от последователите на Шейк в мрежата. Ирина Шейк оставя този въпрос без отговор. Дъщеричката ѝ се роди през март 2017 година.

Следвайте ни в социалните медии