Палава ученичка стана актриса във филми за възрастни

Ученичка от американския щат Калифорния се оказа в центъра на страшен скандал, след като разкри, че работи в порноиндустрията, съобщава CBS. Кейтлин Финк говори за началото на кариерата си пред ученическия вестник The Bruin Voice.

Училищната областна администрация се опитала да предотврати публикуването на статията, озаглавена „Рискован бизнес: старта на кариера в развлекателната индустрия за възрастни”, тъй като нарушавала моралните стандарти. От там са заплашили школския вестник със закриване, а учителката, подготвила скандалния материал – с уволнение. Според независим юрист обаче статията не е непристойна.

Самата публикация предизвика много спорове не само заради шекотливата тема, но и заради ограниченията, налагани върху свободата на словото.

„Чувствам, че областта разглежда това като забранена вещ, която трябва да се скрие. Темата обаче не е забранена. Просто това е тема, по която хората не обичат да говорят, защото ги кара да се чувстват некомфортно”, казва в края на интервюто си пред телевизионния канал младото момиче.

Тя признава, че е напуснала бащината къща в навечерието на Нова година и е започнала да се издържа самостоятелно. Благодарение на работата си в порноиндустрията Финк си плаща наема, телефонните сметки и разходите за комунални услуги.

Кейтлин казва още, че за часове печели по няколкостотин долара, но хората я гледат лошо, когато разберат как изкарва прехраната си. Въпреки това ученичката е доволна от работата си и все по-често получава комплименти.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via