Нова версия за убийците, застреляли 29-годишен мъж до любовницата му в леглото

29-годишният Минчо Илиев от чирпанското село Гранит, който беше намерен мъртъв тази сутрин, може да е убит от братята на жена му Мария.

Това e e една от версиите, по които работят криминалистите, разследващи случая, съобщава TrafficNews.

По тялото на Илиев има следи от три огнестрелни рани – в областта на гърдите, гръдния кош и корема. При огледа са иззети осем гилзи от оръжие, калибър 7,65.

Съседи обаче твърдят, че мъжът е бил прободен и няколко пъти с нож. Според версията на Мария, Минчо се прибрал пиян късно и двамата се скарали, при което той ударил няколко шамара на жената, с която живее без сключен брак.

След края на скандала двамата си легнали. В просъница тя чула как се отваря вратата на стаята, в тъмното проехтял един-единствен изстрел, след което спящият в кревата мъж само изхъркал и умрял.

От областната дирекция на МВР в Стара Загора уточниха, че сигналът е подаден към 03.00 часа.

Назначени са и се извършват съдебно-медицинска, дактилоскопна, балистична и ДНК експертизи. Разпитват се свидетели. Към настоящия момент няма задържан.

Според жителите на Гранит Минчо имал доста конфликтен характер, често пийвал и вдигал скандали на съпругата си, с която нямали формално сключен брак, а тя имала две деца от предишния си мъж.

От полицията уточниха, че убитият има присъда за убийство, заради която е лежал в затвора. Негови съселяни твърдят, че е съден и за множество кражби и побои.

“Мария обаче също не е цвете. Всички от семейството ѝ не са добре с главата, седем деца са и всички имат психични отклонения.

Братята ѝ са били в затвора, а поне трима са лежали и в психиатрични клиники”, разказаха съседи.

Според тях най-вероятно след като е била пребита, Мария е звъннала на братята си, които незабавно са дошли и са се разправили с Минчо.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via