fbpx

Нека бъдем хора и видим мъката на останалите!

Пловдивчанката Джулиана Гани публикува меко казано „зловещи снимки“ в личния си профил. На тях, тя позира обезобразена и не, кадрите не са заснети за някой филм на ужасите, а в подкрепа на кампанията „Не на насилието над жени“.

За огромно съжаление, много жени ежедневно се сблъскват лице в лице с този голям проблем, живеейки в постоянен страх, че изживяното може да се повтори, а виновниците отново да останат безнаказани.

Принудени на мълчат, заплашвани и малтретирани, жените, превърнали се в жертва на изнасилване или домашно насилие продължават да живеят по този начин и дори се примиряват с начина си на съществуване.

„Аз заставам твърдо зад тези жени! Не трябва да търпят насилието, само защото са омъжени или имат деца от даден мъж. Трябва да пазят себе си и женското си достойнство и да не се поддават на мъжките манипулации. С тези снимки напълно подкрепям жените, които са жертва на насилие“, споделя пред Traffic news Джулиана Гани.

Гримът, скриващ белезите по тялото и лицето е най-верният им приятел, но за кратко…, защото единственото решение на проблема е те да се изправят срещу него, да дадат гласност без повече страх и да живеят живота, който заслужава, а не, който им е наложен.

„Много от нас не забелязват и подминават подобна агресия..Защо?! Нека бъдем хора и видим мъката на останалите.“, казва още Джулиана Гани.

Самата Джулиана преживя доста трусове в личен план, но пък в момент се радва на нестихваща любов с годеника си Илиян Найденов. Двамата изживяват прекрасни мигове заедно и съвсем скоро се завърнаха от поредното си пътешествие, този път до Мексико, което определиха като най-хубавото им до сега.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x