fbpx

Мъж разби главата на кондуктор заради жега в автобуса

856

Разярен пътник преби кондуктор на автобус от градския транспорт на Пловдив заради високите градуси в рейса.

Смятаният за нападател мъж на име Росен ще се изправи пред съда идната седмица.

Срещу него са повдигнати обвинения за нанасяне на средна телесна повреда – счупване на черепа и кръвоизлив в средното ухо, които временно застрашили живота на служителя на фирмата превозвач, пише Марица.

По данни на прокуратурата, Росен се качил заедно със съпругата си в автобуса по обяд на 19 юни миналата година. През това време на смяна бил кондукторът Иван. По време на пътуването подсъдимият започнал да се държи агресивно и да обижда пострадалия.

Започнал конфликт, провокиран от високата температура вътре в автобуса и факта, че Росен сметнал кондуктора за отговорен. Непосредствено преди да напусне превозното средство, подсъдимият започнал отново да обижда кондуктора, като двамата се сдърпали.

Малко след това Росен уж слязъл от автобуса, но се качил отново и започнал да нанася удари с ръце в главата на Иван, който загубил равновесие и паднал през отворената средна врата на автобуса по гръб на земята.

При падането кондукторът си ударил силно задната част на главата в асфалта, изгубил съзнание, а от ухото му започнало да тече кръв.

Свидетели на цялата ситуация станали пътниците в автобуса, част от които се притекли на помощ.

Пострадалият бил откаран незабавно в неврохирургично отделение, където поради тежкото му състояние бил подложен на мозъчна операция.

Делото е насрочено за сряда.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x