Мъж преби жестоко съученичка на дъщеря си

Баща преби съученичка на дъщеря си. Неприятната случка е от столичното 28 СУ “Алеко Константинов”. Мъжът е задържан от полицията.

“Дъщеря ми и детето на въпросния баща се бяха изгубили. Тръгнали са за закуска на пазара. Успели са да се приберат в училището. Тогава дошъл мъжът и започнал да бие дъщеря ми, защото не са вдигали телефоните си. Казал й е, че ще убие нея и ще избие цялото ни семейство. Скубал я е”, разказва пред Нова тв майката на набитото момиче Катя Александрова.

Детето е с хематом на главата. Уврежданията са от удар с тъп предмет, показват медицинските документи.

По думите й, майката на другото дете й е звъняла, но те са затваряли повикването от телефона, защото са се уплашили. Връщат се в училището и техните съученици са казали на учителката, че са се изгубили, докато си търсят закуски.

“Децата бяха изключително притеснени и плачеха. Извикахме ги, за да разберем какво точно се е случило. В този момент влезе бащата и се отправи към дъщерята на г-жа Александрова. Не изглеждаше агресивен и изведнъж се наведе към нея и я удари с глава в главата”, допълни директорът на училището Станимира Стоева.

Тя допълни, че децата имат право да излизат от училище в обедната почивка, ако не използват училищния стол. Майката на набитото дете и охраната са звъннали на полицията след побоя.

Детето е с подутина в главата. Бащата казал, че ще лежи в затвора, ако се налага.

Следвайте ни в социалните медии