Мъж нахапа пениса на друг и го изпрати в болница!

Мъж попадна в болница във Франция, където му се наложи да изтърпи десет шева на пениса си, след като достойнството му пострада неприятно при опит да прекрати сбиване между други двама мъже.

Инцидентът е от 17 декември м.г., но едва сега бива официално оповестен от френските медии. Спречкването станало малко след приключване на двубоя, когато двама играчи от противниковите отбори се сбиват. В опит да ги разтърве между тях застава трети играч, който в един момент усеща остра болка между краката си.

Пострадалият е откаран в най-близкото лечебно заведение, където докторите му правят десет шева. Заради това свое действие ”канибалът” е наказан да не участва във футболни мачове за пет година. Оказва се обаче, че жертвата в случая също е наказана да не играе в официални двубои за отбора си, но за шест месеца.

От футболната централа са санкционирали с 200 евро отбора-домакин, както и отнемане на две точки от актива му, тъй като според резултатите от проверката домакините не са подсигурили футболната среща с необходимия брой стюарди, в резултат на което се е стигнало до грозния и болезнен инцидент.

Следвайте ни в социалните медии