Мутри пребиха две момчета в Бургас (Видео)

Две мутри –яки, с татуировки, високи и с тегло над 110 кг, придвижващи се в черен Мерцедес със затъмнени стъкла – са пребили безжалостно две абсолютно непознати за тях момчета, съобщава “Флагман”. Двама биячи, които са си служили с боксове при ударите в главата на жертвите, са имали и трети съучастник – с първо име Киро, криминално проявен.

Въпросният Киро е задържан снощи и се намира в ареста, но двамата от скъпия черен Мерцедес са били освободени и към този момент е неясна самоличността им.

Близките на двете пострадали момчета призовават органите на МВР и на прокуратурата да бъдат безкомпромисни, имат съмнение, че освободените главни двама биячи са свързани с хора, имащи определено влияние.

Около 18 ч. 21-годишният Радул Димитров от бургаския кв. Ветрен, приятелката му Мария и се сестра му – близначка – Пламена, решили да посетят популярното крайбрежно заведение „Нептун“ в кв. Крайморие.

„Нямахме нищо предвид при избора на заведението. Момичетата казаха, че било приятно и затова потеглихме към Крайморие. Взехме с нас за компания и братовчед ми Яни Радулов, който ми е съсед“, разказва Радул, който е в състояние да говори, докато обезобразеният Яни е натрошена долна челюст и трудно отронва по някоя дума.

Четиримата младежи се придвижвали със стара Хонда Сивик от 2006 г. В заведението останали не повече от 2 часа, тъй като започнало да духа силен вятър и застудяло. Шофьорът Радул изпил една бира за тези близо 2 часа и половина, а Яни не е употребявал никакъв алкохол, момичетата също.

Към 21:30 ч. те се отправили към паркинга, за да се прибират към кв. Ветрен. Именно там били застигнати от трима непознати мъже, които били с две момичета.

„Изобщо не ги познаваме тези хора, никога не сме ги виждали. Нападнаха ни в гръб – смятам, че го направиха, за да разнообразят вечерта си. Момичетата им бяха агресивни и вместо да ги молят да спрат, те ги насъскваха още повече в жестокостта им. Подиграваха се и на нашите моммичета. Беше невъзможно да се съпротивляваме срещу трима, особено срещу двамата много яки и високи мъже, които и като възраст бяха видимо по-големи от нас“, каза Радул.

19-годишният му братовчед Яни, който е студент в БСУ, е пострадал много тежко. До идването на линейката той е бил в безсъзнание от ударите по главата.

След като биячите се насладили докрай на собствената си жестокост и се оттеглили, Пламена успяла да се обади на тел.112. На десетата минута пристигнали две линейки. Оказана е веднага адекватна помощ в УМБАЛ-Бургас на пострадалите момчета.

Според неврохирурга д-р Светослав Тодоров, те вече са в стабилно състояние, но продължават изследванията на Яни, който е с мозъчно сътресение и скенер трябва да покаже дали има увреждане на главен мозък и лицеви кости.

Яни е с операция на горна и долна устна. С шевове по вътрешната част на устата е и Радул.

Радул Димитров е подготвил документите си за кандидатстване в системата на МВР и е убеден, че има смисъл да се бори с престъпността. Той е сигурен, че може да разпознае безпогрешно екзекуторите, също и техните придружителки.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via