fbpx

Милионерът Алекс Джонсън и съпругата му с първо интервю след сексът с моделка, която бе открита мъртва (Видео)

Биткойн милионерът Алекс Джонсън и съпругата му Луна, заподозрени в съпричастност към смъртта на 18-годишната холандска моделка Ивана Смит, дадоха първото си интервю след бягството от Малайзия, пише „Дейли мейл”. Голото тяло на Смит бе открито на 7 декември 2017 г. край сграда в Куала Лампур, в която на 20-ия етаж живеят Алекс и Луна Джонсън.

Момичето е паднало от балкона им, летяло е 60 метра и се е ударило в покрив. В кръвта му са открити следи от алкохол, кокаин и PMMA — амфетамин с действие, наподобяващо това на екстази.

„Нямаме никакво отношение към смъртта ѝ”, казва г-н Джонсън пред „Дейли мейл”.

„С Ивана бяхме приятели. И двамата имахме отношения с нея. Във фаталната нощ тя тръгна с нас доброволно. Съжалявам, че не можахме да прекараме повече време заедно. Загубих приятелка”, добавя Луна.

„В брака си се радваме на компанията на други жени”, признава 45-годишният ѝ съпруг.

На 6 декември Алекс и Луна срещнали Ивана в нощен клуб и я поканили на гости. На записи от камерите за видеонаблюдение е запечатано как Джонсън внася на ръце в асансьора пияната моделка.

След като се качили в апартамента, те се отдали на групов секс. Около 7 часа сутринта Смит пратила на приятеля си снимка, на която позира с Алекс Джонсън. Два часа и половина по-късно тя е открита мъртва.

Видео:

След смъртта на красавицата съпрузите са арестувани. Пред полицаите те заявяват, че не са взимали наркотици и не са дрогирали Ивана. Самата тя паднала от балкона, докато те спели.

Малайзийските власти подозират семейство Джонсън в употреба на наркотици и нарушение на имиграционното законодателство, но не успяват да докажат нито едното, нито другото. След 2 седмици те са освободени, без да им бъде повдигнато обвинение.

Малайзийската полиция заключи, че Смит е загинала в резултат на нещастен случай. Семейството на красавицата наема бившия британски полицай Марк Уилямс-Томас за независимо разследване. След внимателно проучване на всички обстоятелства той стига до заключението, че момичето е било убито. Повторна аутопсия, направена в Холандия, разкрива, че синините по ръцете и главата ѝ са се появили преди падането. Семейството на моделката подготвя нов иск срещу биткойн инвеститора и съпругата му.

Семейство Джонсън споделя още пред „Дейли мейл”, че след като са излезели от ареста, са започнали да получават анонимни обаждания със заплахи, че дъщеря им ще бъде отвлечена. Заради безопасността си семейството се мести в Сингапур, а малко по-късно – в САЩ. Г-н Джонсън признава, че бизнесът му е пострадал сериозно. И той, и съпругата му са блокирали профилите си в социалната мрежа. Онлайн бизнесът на Луна Джонсън също е пострадал.

„Уплашихме се! Повече не можем да живеем спокойно”, казва тя.

И двамата са променили начина си на живот и сега имат шепа близки приятели. Стараят се да не привличат внимание и ограничават излизанията си само до училище и местния парк.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x